13 feb 2019

Flightline Vliegweekend!

Geplaatst door Thom de Roode

Beste leden,

Zoals jullie wellicht weten organiseert de HLC elke jaar de Flightline. Dit is een vliegevenement van één dag waarbij er een aantal gastvliegers worden uitgenodigd om er samen een mooie vliegdag van te maken.

Dit jaar organiseren we de Flightline opnieuw, maar gaan we er een grootser evenement van maken. De Flightline vliegdag wordt het Flightline Vliegweekend!

Inderdaad, je leest het goed, de Flightline zal zijn vleugels uitslaan over een heel weekend.
Het blijft een clubevenement met gastvliegers op uitnodiging, maar we bieden ze nu ook de mogelijkheid tot kamperen op het veld.

Vele gasten hadden al meerdere malen aangegeven graag te willen overnachten omdat ze vaak van ver komen en ditmaal kunnen we dit faciliteren. We hebben gesproken met alle betrokken partijen en iedereen heeft zijn goedkeuring gegeven. We kunnen dus nu genieten van een mooi weekend vliegen met goed volk en prachtige kisten.

Ik benadruk dat het een clubevenement is en blijft. Iedereen mag gewoon lekker vliegen met wat hij wilt. Van schuimpie tot turbinejet, alles is welkom, zolang het maar binnen de geldende geluidnormen valt.

We houden geen show en het blijft laagdrempelig.

Tijdens het weekend wordt gezorgd voor eten en drinken voor een aantrekkelijke prijs.

Het kamperen is in principe gereserveerd voor de gasten omdat het aantal plekken niet te groot mag worden. Mochten er leden willen kamperen neem dan even contact op met het bestuur om de mogelijkheden te bespreken.

Rest mij nog om de datum te noemen waarop de Flightline gaat plaatsvinden:
Vrijdag 14 juni t/m zondag 16 juni 2019.

Laten we hopen dat de weergoden ons goed gezind zijn en dat het een prachtig vliegweekend wordt!

 

John Holleman