13 okt 2019

Bericht van de voorzitter

Geplaatst door Erik Koetsenruyter

Gewaardeerde clubgenoten,

 

Dat de herfst zijn intrede heeft gedaan moge wel duidelijk zijn. De regen zorgt voor grote plassen op ons pad richting het veld. Veel van ons ontwijken de plassen door door het gras te rijden. De auto blijft dan beter schoon. Eens, maar er is een klacht binnengekomen van de Fa. Roos. Er is op dit moment zo’n 800m2 gras aan gort gereden. Het bedrijf heeft ons met klem gevraagd te stoppen met de nieuwe aanrij route. Hun oplossing was om een greppel te graven langs ons pad. Dat willen we uiteraard niet. De verstandhouding is goed met deze buurman, en dat willen we graag zo houden. Zeker gezien het feit dat we het hoge gras deels mogen gebruiken met onze evenementen. Ik hoop op ons aller medewerking in deze.

 

Verder gaat het veldonderhoud onvermoeid door. De maaiploeg en andere vrijwilligers zijn nog steeds bezig met het vullen van scheuren in het veld. Lars Verra zorgt met regelmaat voor big bags met zand. Klasse Lars!

 

Komende winter willen we (als de penningmeester het toelaat) een heuse keuken gaan bouwen. Het idee is om een afscheiding te maken middels een bar. We gaan eens puzzelen of we alle keukenapparaten een mooi plekje kunnen geven in de nieuwe keukenhoek. Ook bij deze klus is jullie hulp gewenst. We zullen tzt  een beroep op jullie hulpvaardigheid doen.

 

We kijken overigens terug op een paar geslaagde evenementen.  De warbirddag is goed bezocht. Het was ultiem mooi weer die zaterdag! Een geweldige dag met mooie kisten, veel vliegbewegingen en een uitstekende sfeer. De frituur draaide overigens prima. Toch ook weer een extraatje in de clubkas.

Ralf Muskens heeft prachtige foto’s gemaakt en op onze site gezet. Bedankt Ralf! Thom dank voor de video.

 

Het drone-evenement had ook prima vliegweer. Ik heb samen met Ronald von Aken de dag gevuld met het bakken van kroketten, frikandellen en wat dies meer zij. Tijdens de verkoop hebben we een grote hoeveelheid positieve reacties gehad van de gasten die in ons midden waren. Men was verrukt over onze accommodatie!

 

 

 

 

Ook dit dagje leverde ons ook weer een donatie op voor de clubkas. We mochten 200 euro van de KNVVl ontvangen. Geen wereldschokkend bedrag, maar goed. Het is hebben of niet hebben. Samen met de catering was deze dag goed voor ca 400 euro. Al met al niet verkeerd dachten we zo. Onze dank gaat ook uit naar ons lid Jasper van t’Hart. Hij was verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op dit NK.

We hopen elkaar nog wel te zien op een zonnige middag of de clubavond.

Voor nu veel bouwgenot!

 

Namens het bestuur,

Roland Scheurwater

 


 


Honden- en Kattenvoeding