Nieuws

10 jun 2024

Beste leden,

Met spijt moeten wij jullie helaas teleurstellen met het nieuws dat Flightline 2024 niet zal doorgaan.

We hebben deze moeilijke beslissing moeten nemen vanwege meerdere factoren die buiten onze controle liggen. De weersvoorspellingen geven aan dat er behoorlijke regenval en harde wind op komst zijn, wat het evenement in gevaar zou brengen. Bovendien is het aangrenzende veld, dat normaal gesproken als camping wordt gebruikt, dit jaar niet beschikbaar, waardoor we geen geschikte accommodatie voor onze deelnemers kunnen bieden.

We begrijpen dat dit een grote teleurstelling is voor iedereen die zich verheugd had op dit evenement. We willen jullie bedanken voor jullie begrip en geduld, en we hopen in de toekomst betere omstandigheden te hebben zodat we Flightline weer op een veilige en plezierige manier kunnen organiseren.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur en Patrick Scheepmaker

 

20 apr 2023

 

Goed nieuws voor de leden van modelclub HLC!

Er is gestart met het groot onderhoud van het toegangspad naar de club. Dit betekent dat het pad binnenkort weer in goede staat zal verkeren en veilig begaanbaar zal zijn voor alle bezoekers.

Het onderhoud omvat verschillende werkzaamheden, waaronder het verwijderen van onkruid en andere vegetatie, het herstellen van beschadigde delen van het pad en het aanbrengen van nieuwe verharding. Ook zal er gezorgd worden voor goede drainage, zodat het pad niet snel zal overstromen bij regenval.

De werkzaamheden zullen naar verwachting 1.5 weken in beslag nemen, afhankelijk van de weersomstandigheden. Het kan zijn dat er tijdelijk enige overlast is voor de omgeving, maar de club doet er alles aan om dit tot een minimum te beperken.

We raden alle leden aan om tijdens de werkzaamheden extra voorzichtig te zijn  Zorg ervoor dat je goed op de hoogte bent van de werkzaamheden en volg eventuele aanwijzingen van de medewerkers op.

Al met al is dit groot onderhoud van het toegangspad naar de modelclub HLC goed nieuws voor alle bezoekers. We kijken uit naar een veilig en goed begaanbaar pad, zodat we weer optimaal kunnen genieten van de activiteiten van de club.

Namens het bestuur en de Pad commisie,

Erik Koetsenruyter

 

23 jun 2022

 

Hallo Leden en buitenlui,

 

Bij ons vliegevent Flightline zijn er veel foto's gemaakt door enthousiaste amateur fotografen

Wij willen de fotografen hartelijk bedanken voor het delen van deze plaatjes

Ik heb de foto's in een album opgenomen die je kan vinden in de sectie Foto's & Video's

 

Veel plezier met bekijken van deze prachtige foto's

 

Erik Koetsenruyter

 

10 apr 2022

 

Vrienden,

 

Nadat de voorjaarsstormen de pittafels hadden vernietigd was het nodig deze te vervangen.

Gelukkig hebben we enthousiaste leden die de handen uit de mouwen hebben gestoken en 2 nieuwe tafels fabriceert hebben.

De nieuwe tafels zijn steviger en zwaarder dan de oude, hopelijk ook beter bestand tegen de weersinvloeden.

 

Veel dank aan de timmerlieden.

 

Pagina's